Liever uitblinken als familiebedrijf
dan uitvechten als familievete
Wie z’n eigen weg gaat
kan door niemand worden ingehaald
Wie beslist er over mijn bedrijf
als ik dat zelf niet meer kan?
Nieuwe energiebronnen
van wie zijn ze eigenlijk?
Previous
Next
Wie groot denkt denkt Olenz

Scheiden

U en uw partner gaan uit elkaar. Een heftige, emotionele periode in uw leven breekt aan waarin u ook eens veel moet regelen en belangrijke beslissingen moet nemen. Goede begeleiding hierbij is belangrijk.

Als u en uw (aanstaande ex-)partner graag samen, in onderling overleg, de zaken willen regelen dan is Olenz notarissen uw vertrouwde adviseur. Mw. mr. Leonie Stokkel is registermediator en gediplomeerd notarieel scheidingsbemiddelaar.

Het voordeel van de notaris als begeleider van uw scheiding is dat u alles onder één dak kunt regelen. Het maakt hierbij niet uit of u samenwonend, geregistreerd partners of getrouwd bent. Olenz notarissen stelt samen met u het convenant en het eventuele ouderschapsplan op, maakt voor u een alimentatieberekening, regelt de indiening van het verzoekschrift tot scheiding bij de rechtbank, verzorgt de toedeling van de woning aan één van u beiden en uw testamenten kunnen gelijk worden aangepast aan de nieuwe situatie.

Dat scheelt een hoop zorgen!

Neemt u gerust contact op voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak.

Meer over scheiden

Familie- en Erfrecht

Mediation

Ruzie met uw broers en zussen over de verdeling van de erfenis? Bijna iedereen komt in zijn of haar leven wel eens in een conflictsituatie….

Lees bericht verder

Familie- en Erfrecht

Prethuwelijk is ook echt

Echt huwelijk In de Wet Conflictenrecht is opgenomen dat zodra een ceremonie in het land van sluiting voldoet als een “echt” huwelijk, dat dat huwelijk….

Lees bericht verder

Duurzaam, Familie- en Erfrecht, Ondernemingsrecht, Onroerend goed

Samenwerking regionale notarissen gaat strijd aan met Zuid As kantoren.

Notaris coöperatie Insurplus biedt collectief vereiste dekking voor grote  opdrachten van bedrijven en non-profit organisaties. De financiële belangen en de bijbehorende risico’s van transacties die….

Lees bericht verder

Een vraag over Scheiden

Stel direct uw vraag.