Liever uitblinken als familiebedrijf
dan uitvechten als familievete
Wie z’n eigen weg gaat
kan door niemand worden ingehaald
Wie beslist er over mijn bedrijf
als ik dat zelf niet meer kan?
Nieuwe energiebronnen
van wie zijn ze eigenlijk?
Previous
Next
Wie groot denkt denkt Olenz

Duurzaam investeren

Duurzaamheid is bij Olenz niet alleen een hippe term; we geloven er ook echt in! Dit vind je onder meer terug in ons kantoorpand waar een Warmte Koude Installatie de temperatuur regelt. Daarnaast bevinden er zonnepanelen op het dak en hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.En omdat we zelf bewust bezig zijn met duurzaamheid weten we ook waar we het over hebben. Niet alleen voor wat betreft de juridische aspecten, maar begrijpen we ook hoe dergelijke installaties werken.

Duurzaamheid neemt een grote vlucht in onze samenleving. Waar de techniek al ver voor uit loop, loopt het juridische veld daar achter aan. Prachtige installaties zijn al gerealiseerd door het land, maar de juridische vastlegging omtrent eigendom en andere afspraken komt daar achteraan.

Olenz is onder meer betrokken geweest bij de financiering van onder andere de zonnepanelen op de Amsterdam Arena, het juridisch vastleggen van problematieken van WKO installaties en biovergistingsinstallaties en andere duurzame initiatieven.

Daarnaast is Olenz lid van de Dutch Green Building Counsel

Meer over Duurzaam investeren

Alles over Duurzaam investeren

Duurzaam

Wat heb ik te maken met de warmtewet?

De warmtewet De Warmtewet is onder meer van belang indien een afnemer warmte afneemt van een warmtenet (stadsverwarming of blokverwarming of een warmte-koude opslaginstallatie), met….

Lees bericht verder

Duurzaam, Familie- en Erfrecht, Ondernemingsrecht, Onroerend goed

Samenwerking regionale notarissen gaat strijd aan met Zuid As kantoren.

Notaris coöperatie Insurplus biedt collectief vereiste dekking voor grote  opdrachten van bedrijven en non-profit organisaties. De financiële belangen en de bijbehorende risico’s van transacties die….

Lees bericht verder

Duurzaam

Opstalrechten

Dit geldt ook als er op een bestaand gebouw iets geïnstalleerd wordt. Hierbij kan gedacht worden aan zonnepanelen, een zendmast of een Warmte- en Koude….

Lees bericht verder
Alles over Duurzaam investeren

Duurzaam

Olenz betrokken bij modelakte vestiging opstalrecht zonnepanelen

Olenz is namens de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie betrokken geweest bij de totstandkoming van de modelakte voor het vestigen van opstalrechten voor zonnepanelen op bedrijfsdaken. De….

Lees bericht verder

Een vraag over Duurzaam investeren

Stel direct uw vraag.