Liever uitblinken als familiebedrijf
dan uitvechten als familievete
Wie z’n eigen weg gaat
kan door niemand worden ingehaald
Wie beslist er over mijn bedrijf
als ik dat zelf niet meer kan?
Nieuwe energiebronnen
van wie zijn ze eigenlijk?
Previous
Next
Vakgebieden Olenz Notarissen Veenendaal

Uw vraag is ons vertrekpunt

Onze partners en specialisten hebben uiteenlopende expertises, maar bezitten in de basis dezelfde eigenschappen: ambitieus, ondernemend en toegankelijk. Stuk voor stuk vakmensen die nadrukkelijk over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kijken. En al hebben onze partners hun sporen verdiend in omvangrijke en complexe cases, ze weten als geen ander wat lokale ondernemers beweegt en handelen daar ook naar. Met korte lijnen en een goede, persoonlijke relatie. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt die thuis is in uw vraagstukken, branche en organisatie.

Olenz up to date

De specialisten van Olenz notarissen houden de meest recente juridische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

U en uw bedrijf

Als ondernemer bent u voortdurend in beweging. En waar beweging is, is verandering.

Scheiden

U en uw partner gaan uit elkaar. Een heftige, emotionele periode in uw leven breekt aan waarin u ook eens veel moet regelen en belangrijke beslissingen moet nemen. Goede begeleiding hierbij is belangrijk.

Alles over Duurzaam investeren

Duurzaam investeren

Duurzaamheid is bij Olenz niet alleen een hippe term; we geloven er ook echt in! Dit vind je onder meer terug in ons kantoorpand waar een Warmte Koude Installatie de temperatuur regelt.

Testament en nalatenschap

Wat gebeurt er met uw vermogen als u komt te overlijden? Regelt de wet wie uw erfgenamen zijn of regelt u dit zelf in uw testament? Een testament is maatwerk zodat deze precies kan aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Huis kopen

Bij de overdracht van onroerend goed en de bijbehorende hypotheek is een notariële akte verplicht.