Duurzaamheid

De maatschappij verduurzaamt en het bedrijfsleven verduurzaamt mee.

Zo zijn er veel nieuwe ondernemingskansen op het gebied van onder andere sustainability, recycling, energie en warmte. Bij deze nieuwe ondernemingskansen komen echter ook nieuwe juridische vragen om de hoek kijken en daarbij horen creatieve juridische oplossingen.

Misschien wilt u zonnepanelen plaatsen op het dak van uw bedrijfsgebouw of wilt u zelf duurzame energie gaan leveren aan particulieren.

Wie is eigenaar van de zonnepanelen op mijn dak wanneer ik deze laat plaatsen door een energieleverancier? Wat moet ik afspreken met mijn klanten wanneer ik een duurzaam warmtenet wil realiseren? Welke samenwerkingsvorm en organisatiestructuur past het beste bij mij en mijn project?

Bij deze vragen schiet onze afdeling Duurzaamheid u te hulp. Met ons team van gespecialiseerde juristen komen wij samen met u tot slimme oplossingen voor deze nieuwe samenwerkingsvormen, eigendomsvraagstukken en praktische problemen en adviseren wij graag u over specialistische wetgeving op het gebied van duurzaamheid.

Meer weten over Duurzaamheid?

mr. Arnaud Wilod Versprille
mr. Arnaud Wilod Versprille
Notaris

Een vraag over Duurzaamheid?

Stel direct uw vraag.