olenz 061 (1)

Liever uitblinken als familiebedrijf dan uitvechten als familievete

olenz 061 (2)

"Wie beslist er over mijn bedrijf als ik dat zelf niet meer kan?"

olenz 061 (3)

“Als je zonder al te veel ruzie uit elkaar wil gaan, kan de notaris precies vertellen wat er eerder is afgesproken.”

office olenz notarissen netherlands

“Door onze focus op de ondernemer hebben wij op alle gebieden specifieke kennis opgedaan en bedienen we ondernemers in het hele land.”

Extra financiële zekerheid

Verzekerd tot 75 miljoen. Insurplus, de extra financiële zekerheid voor uw bedrijf.

Olenz notarissen is verzekerd voor grote opdrachten van bedrijven en non-profit organisaties.

Verplichting Notaris kantoor

Ieder notariskantoor heeft de verplichting verzekerd te zijn tot een bedrag van €25 miljoen door middel van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wat nu als het belang van uw opdracht het bedrag van deze verzekering te boven gaat? In dat geval is de aansprakelijkheid van de notaris gelimiteerd tot het bedrag van €25 miljoen. Dit staat in de algemene voorwaarden van elke notaris. Extra schade wordt dan dus niet door de notaris vergoed.

Omdat OLENZ Notarissen als kwaliteitskantoor geregeld opdrachten met een groter belang uitvoert heeft OLENZ haar beroepsaansprakelijkheidsverzekering verhoogd naar €75 miljoen euro. Daarmee bent u extra financieel verzekerd, ook bij grotere bedragen.

Olenz en de extra financiële zekerheid

OLENZ Notarissen is er trots op dat zij in aanmerking komt voor deze verhoogde verzekering. Een verzekering van 75 miljoen krijg je niet zomaar. Doordat het team van OLENZ Notarissen uit topjuristen bestaat is er een uitstekende track-record opgebouwd. Daardoor is OLENZ toegelaten als lid van de Coöperatie Insurplus U.A., een verzameling van regionale notariskantoren van goede naam en faam die collectief deze verzekering zijn aangegaan.

Transacties boven de €25 miljoen euro en de notaris

Indien met een transactie een hoger bedrag dan €25 miljoen is gemoeid zullen niet alleen cliënten zelf belang hebben bij een hogere verzekering. Veel banken eisen dat de betreffende notaris ook een afdoende verzekering heeft. Daardoor loopt de bank geen risico als achteraf blijkt dat de notaris een fout heeft gemaakt die niet is verzekerd en de bank daardoor niet betaald wordt.

Tot nu toe worden veel van deze grotere transacties afgedaan op de zuid-as met de beruchte bijbehorende tarieven.

OLENZ Notarissen heeft de kennis en kunde om deze grote transacties ook te begeleiden, met de bijbehorende verzekering. En dat met behoud van een persoonlijk contact tegen een faire prijs.

Meer informatie over extra financiële zekerheid

Voor meer informatie omtrent de Coöperatie Insurplus U.A. of de verzekering van OLENZ, neem contact op met Olenz Notarissen of kijk op www.insurplus.nl