olenz 061 (1)

“Een levens- testament regelt wie voor jouw vermogen moet zorgen als je dat niet meer kunt terwijl je nog leeft.”

olenz 061 (2)

“In 1681 werden in een heel jaar 39 akten getekend. Op een drukke dag doen wij er nu meer.”

olenz 061 (3)

Begin 3 tot 5 jaar van tevoren met nadenken over bedrijfsopvolging

office olenz notarissen netherlands

“Olenz Notarissen is één van de oudste kantoren van Nederland, sinds de beëdiging van de eerste Veenendaalse notaris in 1681 zijn wij actief.”

Vacatures bij Olenz
Wie groot denkt denkt Olenz

Vacatures Olenz notarissen

Wie zijn wij?

Olenz notarissen is een notariskantoor met een regionale en landelijke uitstraling te Veenendaal. Ons team bestaat uit zestien juristen, een paralegal en twintig ondersteunende medewerkers. Kwaliteit, collegialiteit en service zijn aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan.

Wat doen wij?

Wij hebben een bloeiende en gevarieerde praktijk met regionale, landelijke en internationale cliënten. De juristen op ons kantoor hebben zich gespecialiseerd op specifieke juridische onderdelen en zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Wij hebben ons kantoor ingedeeld in de volgende secties: onroerend goed recht, ondernemingsrecht, duurzaamheid, personen- en familierecht (waaronder testamenten en nalatenschappen, huwelijksvoorwaarden en scheidingen).

Een gesprek zegt meer dan duizend woorden.

Als u uw sollicitatie persoonlijk wilt toelichten stellen wij dat zeer op prijs. Belt u gerust met nummer 0318-529393 en vraag naar Isabelle Cox of Arnaud Wilod Versprille of vul onderstaande formulier in.