olenz 061 (1)

“Door onze focus op de ondernemer hebben wij op alle gebieden specifieke kennis opgedaan en bedienen we ondernemers in het hele land.”

olenz 061 (2)

"Wie z’n eigen weg gaat kan door niemand worden ingehaald"

olenz 061 (3)

Liever uitblinken als familiebedrijf dan uitvechten als familievete

office olenz notarissen netherlands

“Als je zonder al te veel ruzie uit elkaar wil gaan, kan de notaris precies vertellen wat er eerder is afgesproken.”

Vacatures bij Olenz
Wie groot denkt denkt Olenz

Vacatures Olenz notarissen

Wie zijn wij?

Olenz notarissen is een notariskantoor met een regionale en landelijke uitstraling te Veenendaal. Ons team bestaat uit zestien juristen, een paralegal en twintig ondersteunende medewerkers. Kwaliteit, collegialiteit en service zijn aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan.

Wat doen wij?

Wij hebben een bloeiende en gevarieerde praktijk met regionale, landelijke en internationale cliënten. De juristen op ons kantoor hebben zich gespecialiseerd op specifieke juridische onderdelen en zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Wij hebben ons kantoor ingedeeld in de volgende secties: onroerend goed recht, ondernemingsrecht, duurzaamheid, personen- en familierecht (waaronder testamenten en nalatenschappen, huwelijksvoorwaarden en scheidingen).

Een gesprek zegt meer dan duizend woorden.

Als u uw sollicitatie persoonlijk wilt toelichten stellen wij dat zeer op prijs. Belt u gerust met nummer 0318-529393 en vraag naar Isabelle Cox of Arnaud Wilod Versprille of vul onderstaande formulier in.