25 februari , 2019

< 1 minuten

Mr. Koen van den Berg beëdigd als toegevoegd notaris per 13 februari 2019

Per 13 februari 2019 is mr. Koen van den Berg beëdigd als toegevoegd notaris bij Olenz notarissen te Veenendaal. 

mr. Koen van den Berg werkzaam bij Olenz Notarissen Veenendaal

Als specialist in het (internationale) familie- en erfrecht houdt hij zich dagelijks bezig met het adviseren over en het plannen van vermogensovergang tussen verschillende generaties (Estate Planning). Koen heeft een schat aan kennis in bijvoorbeeld samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, testamenten, overeenkomsten en complexe nalatenschappen.

Met de nieuwe functie van Koen binnen Olenz Notarissen als toegevoegd notaris bestaat ons kantoor nu uit 3 notarissen, 2 toegevoegd notarissen en 12 kandidaat notarissen.

Voor de klantTop secret: de oprichting van NSC

Zaterdagochtend 19 augustus 2023. In het diepste geheim komen de oprichters van NSC, de partij van Pieter Omtzigt, bij elkaar op het kantoor van Olenz Notarissen in Veenendaal. Er heerste hoogspanning, blikt NSC-bestuurder Kilian Wawoe terug.

De Warmte- en Woningwet in het kader van Duurzame Energieprojecten

Duurzame energie is actueler dan ooit. Wilt u nu uw kennis vergroten over de Warmte- en Woningwet? Op deze Masterclass behandelen notaris Arnaud Wilod Versprille en advocaat Marijn Huijbers de juridische aspecten die komen kijken bij warmtelevering middels een duurzaam warmtenet.

Opstalrecht voor duurzame installatie

Voorstel opstalrecht ‘duurzaam’ Dit voorstel wordt binnenkort naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties verzonden.

Prof. mr. dr. Björn Hoops verbindt zich aan OLENZ Notarissen als juridisch adviseur

Prof. mr. dr. Björn Hoops heeft zich verbonden als juridisch adviseur op het gebied van Duurzaamheid.

Een vraag over Mr. Koen van den Berg beëdigd als toegevoegd notaris per 13 februari 2019?

Stel direct uw vraag.