1 november , 2023

< 1 minuten

Mededeling: Tijdelijke Onbereikbaarheid

Geachte klanten,

Op maandag 6 november, tussen 8.30 en 13.30 uur, zijn wij helaas niet bereikbaar vanwege gepland onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk. Gedurende deze periode kunnen wijbeperkt  inkomende telefoongesprekken beantwoorden en zullen we ook niet in staat zijn om het e-mailadres notarissen@olenz.nl te beantwoorden. Onze excuses voor eventuele overlast die dit kan veroorzaken.

Wij doen ons uiterste best om spoedig weer volledig operationeel zijn. Als u dringende vragen heeft gedurende deze periode, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen vóór of na de aangegeven onderhoudstijden, of om een e-mail te sturen naar één van onze medewerkers.

Wij waarderen uw begrip en geduld.  Verbetering van het elektriciteitsnetwerk is in het belang van ons allen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te kunnen zijn zodra het onderhoud is afgerond.

De Warmte- en Woningwet in het kader van Duurzame Energieprojecten

Duurzame energie is actueler dan ooit. Wilt u nu uw kennis vergroten over de Warmte- en Woningwet? Op deze Masterclass behandelen notaris Arnaud Wilod Versprille en advocaat Marijn Huijbers de juridische aspecten die komen kijken bij warmtelevering middels een duurzaam warmtenet.

Opstalrecht voor duurzame installatie

Voorstel opstalrecht ‘duurzaam’ Dit voorstel wordt binnenkort naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties verzonden.

Prof. mr. dr. Björn Hoops verbindt zich aan OLENZ Notarissen als juridisch adviseur

Prof. mr. dr. Björn Hoops heeft zich verbonden als juridisch adviseur op het gebied van Duurzaamheid.

Olenz notarissen is vanaf heden vertegenwoordigd in twee werkgroepen van de Raad van Notarissen in Europa.

De KNB heeft extra (kandidaat-)notarissen als vertegenwoordigers benoemd voor de werkgroepen van de Raad van Notarissen in Europa, de CNUE. De beroepsorganisatie wil op deze manier meer specialisten betrekken bij de buitenlandse lobby.

Een vraag over Mededeling: Tijdelijke Onbereikbaarheid?

Stel direct uw vraag.