8 oktober , 2015

< 1 minuten

Leonie Stokkel benoemd als toegevoegd notaris

Op 7 oktober 2015 is Leonie Stokkel beëdigd als toevoegd notaris bij Olenz notarissen. Hiermee komt het aantal notarissen bij Olenz maar liefst op 4 te staan.

Als toegevoegd notaris mag Leonie dezelfde werkzaamheden verrichten als een notaris. Zij maakt echter geen deel uit van de maatschap en is dus geen ondernemer.

Leonie is al sinds 2008 verbonden aan Olenz notarissen op de sectie personen- en familierecht.

Zij begeleidt cliënten bij het opstellen van hun (levens)testament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en schenkingsakten. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling en mediation.

Mocht u persoonlijk kennis willen maken met Leonie, kom dan gerust eens langs op ons kantoor aan de Vendelier!

Leonie Stokkel benoemd als toegevoegd notaris

Voor de klantTop secret: de oprichting van NSC

Zaterdagochtend 19 augustus 2023. In het diepste geheim komen de oprichters van NSC, de partij van Pieter Omtzigt, bij elkaar op het kantoor van Olenz Notarissen in Veenendaal. Er heerste hoogspanning, blikt NSC-bestuurder Kilian Wawoe terug.

De Warmte- en Woningwet in het kader van Duurzame Energieprojecten

Duurzame energie is actueler dan ooit. Wilt u nu uw kennis vergroten over de Warmte- en Woningwet? Op deze Masterclass behandelen notaris Arnaud Wilod Versprille en advocaat Marijn Huijbers de juridische aspecten die komen kijken bij warmtelevering middels een duurzaam warmtenet.

Opstalrecht voor duurzame installatie

Voorstel opstalrecht ‘duurzaam’ Dit voorstel wordt binnenkort naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties verzonden.

Prof. mr. dr. Björn Hoops verbindt zich aan OLENZ Notarissen als juridisch adviseur

Prof. mr. dr. Björn Hoops heeft zich verbonden als juridisch adviseur op het gebied van Duurzaamheid.

Een vraag over Leonie Stokkel benoemd als toegevoegd notaris?

Stel direct uw vraag.